Praktijk Adapt; Fysiotherapie » Home

Klik hier voor onze flyer over het Coronavirus.

Welkom op de website van Praktijk De Matenhoek in Apeldoorn.

De praktijk is in 2016 ontstaan vanuit onze behoefte tot samenwerking. Dit hebben we vorm gegeven in ons samenwerkingsverband. Wij streven naar een actieve en resultaatgerichte samenwerking.

We maken gebruik van elkaars deskundigheid en specialisatie om achter de oorzaak van klachten te komen en de behandeling zo goed mogelijk af te stemmen voor een optimaal behandelresultaat.

Binnen deze praktijk werken psychologen, pedagogen, psychomotore thera- peuten, logopedisten, een diëtiste en een fysiotherapeut samen, elk vanuit de eigen praktijk en eigen deskundigheid.

Door gezamenlijk een praktijkadres te betrekken zorgen we voor een effectieve en effciënte hulpverlening. Kinderen en volwassenen hoeven niet langer naar verschillende hulpverleningsinstanties, maar kunnen terecht op één adres. Bovendien zorgen de korte lijntjes voor flexibiliteit en snel handelen.

Praktijk Adapt; Fysiotherapie

Contact: Peter van den Berg
Telefoon werk: 06-36124699 Website: www.praktijkadapt.nl
Foto van Praktijk Adapt; Fysiotherapie
Categorieën: Specialisten

Bereikbaarheid

De praktijk is met eigen vervoer goed bereikbaar. Er zijn naast en achter het gebouw gratis parkeermogelijkheden. Als je met het openbaar vervoer reist, neem je bus 3 of bus 4 van centraal station richting “de Maten”. De praktijk ligt op slechts 3 minuten loopafstand van halte “Wagenmakershoek”.

Stottercentrum Stedendriehoek

Stottercentrum StedendriehoekE: stottercentrumstedendriehoek@gmail.comW: www.stottercentrumstedendriehoek.nlT: 06-39173134 (Marloes) en 06-39173224 (Maaike) Openingstijden:Maandag van 09:00 uur tot 18:00 uurVrijdag van 09:00 tot 14:30 uur Praktijkhouders: Marloes van Hoorn en Maaike Nieuwkamp